söndag 18 oktober 2009

Mera NLP incoming

Idag börjar ännu en vecka av kursen som jag insett har förändrat min syn på mig och min tillvaro något ofantligt. Efter år av mental dvala känns hjärnan återupplivad och jag känner mig inte bara hungrig och svältfödd på nya utmaningar, utan också i högsta grad redo att ta mig an dem.

Mina lärare på denna kurs kommer att finnas med mig länge som människorna som visade mig vägen till mina resurser och fick mig att tro på deras tillräcklighet igen. Att vara omringad av ett gäng kursare som också är mitt i förändringar i sina egna liv, och som vågar gå vidare mot dem, genom dem, är otroligt inspirerande. De peppar, lockar, pockar och sporrar till att våga. Det är en härlig gemenskap med bonuseffekter. Alla borde förunnas en tid med människor som dessa.

I veckan har jag lovat att presentera produktbladet för min nya business för en kursare, och jag vet att hon bad mig om det för att hjälpa mig att få ändan ur vagnen. Nu blev jag förvisso stjälpt ur vagnen, men tänker använda den energin som frigjordes i processen till att närma mig mina egna mål.

Ännu en gång reflekterar jag över att jag kanske borde vara orolig över framtiden. Efter februari har jag ingen försörjning spikad eller klar. Men jag känner mig lugn. Jag vet att jag är envis nog att klara mig oavsett vad som händer med tillvaron. Och faktiskt är det mer spännande än oroande att det nu är upp till bevis på den fronten. Min mor glömde lära mig innebörden av "kan inte", och mina underbara lärare på NLP-utbildningen har hjälpt mig att damma av mina resurser. Dags för The Rise of Callisto (såg förstås The Rise of Lycans i helgen, därav den 'poetiska' referensen).

1 kommentar:

Susanne/HealthQuality sa...

Underbart! Sol, sol, sol & du gör det du vill, måste & behöver! :)

All lycka till!

/Susanne
HealthQuality