måndag 2 augusti 2010

Dags att skaffa Hjärnkoll

Nu är höstens datum för Hjärnkoll spikade. 30:e september, 16:e oktober och 2:a december finns möjligheten att delta i ett seminarium, som kommer att göra dig nyförälskad i din hjärna.

Seminariet passar alla som har en hjärna och vill använda den lite mer effektivt. Vår kapacitet är långt ifrån utnyttjad, och det finns enkla sätt att göra vardagen roligare och smartare genom att nyttja resurserna målmedvetet.

Under seminariet får du förståelse för hur din hjärna fungerar, och varför det är lätt att tänka om och tänka rätt. Du lär dig också att använda språket mer konstruktivt så du förstår andra bättre och dessutom förstås bättre av din omgivning. Du serveras verktyg för att lättare nå dina önskade resultat, och får redskapen för att memorera listor, siffror och inte minst namn. Ja, vem har inte försökt gnugga geniknölarna för att komma ihåg vad någon hette? Du kan minnas namn, direkt och för lååååång framtidmed enkla medel. Alla kan.

Så vad väntar du på? Boka in dig, familjen, vännerna och kollegorna för en date med de små grå. Eller boka Hjärnkoll på ditt företag för APT eller kick-offen. Hjärnkoll är ypperligt som inspirationshalvdag för de anställda och fungerar som en motivations- och kreativitets-boost.

Du är tre timmar ifrån att använda din hjärna mer effektivt och dessutom ha roligt samtidigt. Mer information, samt anmälningsinfo finns på Framgångstankars hemsida.

Inga kommentarer: