torsdag 18 mars 2010

Hemsidan uppdaterad med Hjärnkoll.nu

Smartare.
Bättre minne.
Smidigare kommunikation.
Lättare att nå dina mål.


Låter det intressant? Då är Hjärnkoll-seminariet något för dig. Eller kanske din personal.

I helgen gick jag en helt fantastisk utbildning för Hjärnladyn Jenny Åkerman. Jag kan numera titulera mig Hjärnkoll-ledare, och kommer nu att ta mig an utmaningen att få fler att vilja bli förälskade i sina hjärnor. Det är ett mission att ta på allvar. Jag möter dagligen individer, som inte tror att de har kapacitet för än det ena, än det andra. Hjärnkoll tydliggör på ett enkelt sätt att vi alla kan, med lite träning, effektivisera vår användning av hjärnan. De flesta av oss är inte i närheten av att ha nyttjat vår fulla kapacitet. Vad skulle det betyda för dig att känna dig mer alert och smart i vardagen? Att uppleva att du kommer ihåg namn, inköpslistor och koder? Att faktiskt nå dina mål?

Detta får du av Hjärnkoll, som är ett tre timmar kort seminarium (från Hjarnkoll.nu)
  • Förmåga att sortera dina tankar lätt så du kan välja vilka som gynnar dig och inte. Detta skapar i längden en smart och vaken hjärna, som har allt större möjligheter att skapa lycka och önskade resultat.
  • En skön lust att bli förvirrad. Det är inte längre obehagligt, utan ett tydligt tecken på att du utvecklas.
  • Ett bättre minne och en stor inblick i hur ditt minne fungerar.
  • En tydligt förbättrad förmåga till god kommunikation.
  • Användbara minnestekniker för namn, siffror och listor.
Visst låter det fantastiskt? Tre roliga timmar är allt som står mellan nuläget och en bättre relation till din hjärna. Du behöver inga förkunskaper, och allt du lär dig kan du börja använda med en gång. Välkommen att boka ditt Hjärnkoll-seminarium hos Framgångstankar.

Inga kommentarer: