onsdag 7 april 2010

Rabatterad coaching för dansare, och nytt datum för mental träning

Hitta dina styrkor, lär dig att få fram en starkare scenpersonlighet, och jobba bort scenskräcken. Lär dig att arbeta fram mål och nå dina önskade resultat. Personlig coaching kan bistå dig i allt detta, och mycket mer.

Erbjudandet om rabatter gäller för medlemmar i dansföreningen Kardemumma, och för elever som dansar för Martina von Schwerin, Ulrika Hellqvist, eller mig och mina kollegor på Vuxenskolan.

Den 3/6 kommer jag också att hålla en workshop i mental träning för dansare. Lokal Framgångstankar på Karl Gustavsgatan 1A. Under tre timmar kommer vi att gå igenom teori och framförallt tekniker för att förbättra självkänsla, få ett mer konstruktivt sätt att tänka, sätta upp och nå mål, och för att hitta resultatfokus istället för att stirra sig blind på problem. Kostnad 400kr, eller 300kr för Kardemumma-medlemmar. Anmälningsinformation får man genom att maila till mig på callisto@framgangstankar.nu
Hjärtligt välkomna till ett mer givande dansliv.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Får man fråga om du varit aktiv inom arbetsmarknadscoachning? Hade kanske inte varit dumt för en del av du skriver hade fungerat i coachning mot jobb.

Callisto sa...

Har inte varit aktiv inom arbetsmarknadscoaching. Inte otänkbart område, dock. Tror att jag skulle kunna bidra med en del där också. :)